Korona

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit

Ohjeita joukkueille ja seuran toimintaan koronatartuntojen kasvun myötä (päivitys 16.1.2022)

 

Seuramme toiminnassa ja tapahtumissa ei ole vielä ilmennyt yhtään koronatartuntaa, mistä kiitos kaikille vastuullisille toimijoillemme ja pelaajillemme.

Toistaiseksi lasten ja nuorten harrastustoiminta saa Keski-Suomessa ja Jyväskylässä jatkua. Sama linjaus on voimassa muillakin alueilla. 

On kuitenkin syytä nostaa esille muutama keskeinen muistutus ohjaamaan toimintaamme, kun koronatartunnat Jyväskylässä ovat korkealla tasolla omikron variantin vuoksi.

  • Jos koet itse flunssan oireita, et osallistu harjoituksiin tai peleihin – et pelaajana/valmentajana/tuomarina etkä katsojana! Tämä on ensimmäinen ja  selkein ohje. 
  • Jos perheessä on todettu koronatartunta, edellytämme seurassa vähintään viiden päivän taukoa juniorilta/valmentajalta harjoituksista ja negatiivista kotitestitulosta ennen harjoituksiin paluuta
  • Harjoituksiin osallistuvat etenkin vanhempien juniori-ikäluokkien kohdalla vain valmentajat ja tarvittaessa joukkueenjohtoa voi olla läsnä. Pienimmissä juniori-ikäluokissa ja pesisliikkarissa vanhempien läsnäolo saattaa on perusteltua. Aikuisten edellytetään käyttävän tällöin maskia kaikissa niissä tilanteissa, mihin ei liity lasten liíkuntasuorituksen ohjaamista - ja silloinkin mahdollisuuksien mukaan.
  • Ottelutapahtumia emme itse talvella järjestä Jyväskylässä, joten siksi talven ohjeissa ei ole niitä nyt huomioitu.
  • Vieraspelimatkoilla tai matkoilla harjoituksiin Jyväskylän ulkopuolelle (näitä vanhemmilla junioreille halliolosuhteiden vuoksi) vältetään tarpeetonta kanssakäymistä vierasjoukkueen ja mahdollisten katsojien kanssa ja ruokaillaan omassa seurueessa
  • Jokainen seuran toiminnassa mukana oleva voi parhaiten turvata pesäpallotoiminnan turvallista jatkumista sekä lasten ja nuorten terveyttä hakeutumalla koronarokotukseen! Rokotukset ovat todella tärkeitä, sillä ne suojaavat sekä sinua että läheisiäsi ja auttavat taudin selättämisessä yhteiskunnallisesti

 

Linkki Jyväskylän kaupungin koronasivuille

Linkki koronarokotusten ajanvaraukseen 

Jyväskylän liikuntapalvelut ja korona