Kumppanit

Kiri-Junioreiden yhteistyökumppanit

Junioripesäpalloa tuetaan ja tehdään yhdessä Jyväskylässä

 

Näillä sivuilla tuomme esiin kumppaneitamme, ja samalla Jyväskylän Kiri-Junioreiden tukijoita. Kiri-Junioreiden toiminta rahoitetaan pääosin jäsenistön kautta, kuten junioritoiminta pääsääntöisesti urheiluseuroissa. Mutta tärkeä osa rahoitustamme ovat erilaiset talkoot varainhankintakeinona sekä yhteistyökumppaneiltamme tullut rahallinen tuki juniorityöllemme.

 

Arvostamme suuresti jokaista tukijaamme ja siksi vasemmalla puolella on tällä "Kumppanit"-pääsivulla nähtävissä eri joukkueidemme joukkuekohtaiset yhteistyökumppanit, jotka toki on esitelty myös kunkin joukkkueen omilla sivuilla.

 

Oikealla puolella on Jyväskylän Kiri-Junioreiden (siis koko seuran) yhteistyökumppanit. Klikkaamalla tukijaamme pääset yrityksen omille kotisivuille.

 

Jokainen kumppanimme mahdollistaa osaltaan lasten ja nuorten kohtuuhintaisen ja laadukkaan harrastamisen. Näillä yhteistyökumppaneillamme on suuri merkitys sille, että jokainen lapsi Jyväskylässä voi tulla pesäpallon pariin - tai se ei siis ainakaan ole kustannuksista kiinni.

 

Kiitos Jyväskylän kaupungille junioriurheilun maksuttomista harjoitteluvuoroista ja junioripesapallolle hyvistä harjoittelumahdollisuuksista sekä pienestä seuratuesta junioritoimintaan.

 

Olosuhteet ja asenne pesäpallojuniorityölle Jyväskylässä on kunnossa. Voimme tehdä myös hyvää yhteistyötä muiden seurojen kanssa. Ja Pesäpalloliiton kanssakin paikallisesti yhteistoiminta toimii mainiosti aluekehittäjä Perttu Hautalan kanssa. Mahdollisuudet hyvälle juniorityölle ovat olemassa ja sitä me toteutamme yhdessä Kirittärien kanssa.

Joukkueidemme omat yhteistyökumppanit

C-JUNIORIT

D-JUNIORIT

JUNNUPESISLIIGA

(Järjestävät Kiri-Juniorit, Kirittäret, Valo, Lievestuoreen Kisa yhdessä)

NUORTEN KESÄTYÖLLISTÄMINEN