Kumppanit

Yhteistyökumppanit 2019 

(nämä viime vuoden kumppanit täällä vielä maaliskuun puoliväliin. Vuoden 2020 kumppanit päivitetään ensin etusivulle)

Junioripesäpalloa tuetaan ja tehdään yhdessä Jyväskylässä

 

Näillä sivuilla tuomme esiin kumppaneitamme, ja samalla Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden tukijoita. Junioreiden toiminta rahoitetaan pääosin jäsenistön kautta, kuten junioritoiminta pääsääntöisesti urheiluseuroissa. Mutta tärkeä osa rahoitustamme ovat erilaiset talkoot varainhankintakeinona sekä yhteistyökumppaneiltamme tullut rahallinen tuki juniorityöllemme.

 

Arvostamme suuresti jokaista tukijaamme ja siksi vasemmalla puolella on tällä "Kumppanit"-pääsivulla nähtävissä eri joukkueidemme joukkuekohtaiset yhteistyökumppanit kaudella 2019, jotka toki on esitelty myös kunkin joukkkueen omilla sivuilla.

 

Klikkaamalla tukijaamme pääset yrityksen omille kotisivuille.

 

Jokainen kumppanimme mahdollistaa osaltaan lasten ja nuorten kohtuuhintaisen ja laadukkaan harrastamisen. Näillä yhteistyökumppaneillamme on suuri merkitys sille, että jokainen lapsi Jyväskylässä voi tulla pesäpallon pariin - tai se ei siis ainakaan ole kustannuksista kiinni.

 

Kiitos Jyväskylän kaupungille junioriurheilun maksuttomista harjoitteluvuoroista ja junioripesapallolle hyvistä harjoittelumahdollisuuksista sekä pienestä seuratuesta junioritoimintaan. Samoin kesätyöseteleistä, jonka kautta yhdistyksemme on myös pari nuorta palkannut pieneen kesätyöhön.

 

Olosuhteet ja asenne pesäpallojuniorityölle Jyväskylässä on kunnossa. Voimme tehdä myös hyvää yhteistyötä kaikkien muiden seurojen kanssa. Hienoa ja kiitos aikuisseuramme Kirittäret, Lohi, Laukaa ja Valo!

 

Ja Pesäpalloliiton kanssakin paikallisesti yhteistoiminta toimii mainiosti Perttu Hautalan johdolla. Mahdollisuudet hyvälle juniorityölle ovat olemassa ja sitä me toteutamme etenkin yhteistyöllä Kirittärien kanssa - ja tulevaisuudessa taas toivottavasti vahvasti Kirinkin kanssa, kun Kiri palaa sarjatoimintaan aikuisissa mukaan.