Kumppanit

Junioripesäpalloa tuetaan ja tehdään yhdessä Jyväskylässä

 

Näillä sivuilla tuomme esiin kumppaneitamme, ja samalla Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden tukijoita. Junioreiden toiminta rahoitetaan pääosin jäsenistön kautta, kuten junioritoiminta pääsääntöisesti urheiluseuroissa. Mutta tärkeä osa rahoitustamme ovat erilaiset talkoot varainhankintakeinona sekä yhteistyökumppaneiltamme tullut rahallinen tuki juniorityöllemme.

 

Arvostamme suuresti jokaista tukijaamme ja siksi tällä "Kumppanit"-pääsivulla ovat nähtävissä seuran yhteistyökumppanit ja eri joukkueidemme joukkuekohtaiset yhteistyökumppanit kaudella 2020.

 

Klikkaamalla tukijaamme pääset yrityksen omille kotisivuille.

 

Jokainen kumppanimme mahdollistaa osaltaan lasten ja nuorten kohtuuhintaisen ja laadukkaan harrastamisen. Näillä yhteistyökumppaneillamme on suuri merkitys sille, että jokainen lapsi Jyväskylässä voi tulla pesäpallon pariin - tai se ei siis ainakaan ole kustannuksista kiinni.

 

Kiitos Jyväskylän kaupungille junioripesapallolle hyvistä harjoittelumahdollisuuksista sekä pienestä seuratuesta junioritoimintaan. 

 

Olosuhteet ja asenne pesäpallojuniorityölle Jyväskylässä on kunnossa. Voimme tehdä myös hyvää yhteistyötä kaikkien muiden seurojen kanssa. Hienoa ja kiitos aikuisseuramme Kirittäret, Lohi, Kiri2020 ja Valo!

 

Ja Pesäpalloliiton kanssakin paikallisesti yhteistoiminta toimii mainiosti Perttu Hautalan johdolla. Mahdollisuudet hyvälle juniorityölle ovat olemassa ja sitä me toteutamme etenkin yhteistyöllä aikuisseurojen kanssa.

Kaikissa JKL:n aikuisjoukkueissa pelaa junioreitamme ja se on se kaikkein keskeisin juttu!