Kumppanit

Kiri&Kirittäret Junioreiden yhteistyökumppanit 2018

Junioripesäpalloa tuetaan ja tehdään yhdessä Jyväskylässä

 

Näillä sivuilla tuomme esiin kumppaneitamme, ja samalla Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden tukijoita. Junioreiden toiminta rahoitetaan pääosin jäsenistön kautta, kuten junioritoiminta pääsääntöisesti urheiluseuroissa. Mutta tärkeä osa rahoitustamme ovat erilaiset talkoot varainhankintakeinona sekä yhteistyökumppaneiltamme tullut rahallinen tuki juniorityöllemme.

 

Arvostamme suuresti jokaista tukijaamme ja siksi vasemmalla puolella on tällä "Kumppanit"-pääsivulla nähtävissä eri joukkueidemme joukkuekohtaiset yhteistyökumppanit kaudella 2017, jotka toki on esitelty myös kunkin joukkkueen omilla sivuilla.Kevään kuluessa kumppanit päivitetään vastaamaan kauden 2018 tilannetta. Kauden 2017 osalta tietysti näkyvissä on vain poikien kumppanit, koska tytöt tulevat mukaan kaudelle 2018.

 

Oikealla puolella on Jyväskylän Kiri-Junioreiden yhteistyökumppanit ja taas nekin ovat siis tässä vaiheessa kauden 2017 tukijoita. Kauden 2018 päivitämme kevään kuluessa, Klikkaamalla tukijaamme pääset yrityksen omille kotisivuille.

 

Jokainen kumppanimme mahdollistaa osaltaan lasten ja nuorten kohtuuhintaisen ja laadukkaan harrastamisen. Näillä yhteistyökumppaneillamme on suuri merkitys sille, että jokainen lapsi Jyväskylässä voi tulla pesäpallon pariin - tai se ei siis ainakaan ole kustannuksista kiinni.

 

Kiitos Jyväskylän kaupungille junioriurheilun maksuttomista harjoitteluvuoroista ja junioripesapallolle hyvistä harjoittelumahdollisuuksista sekä pienestä seuratuesta junioritoimintaan.

 

Olosuhteet ja asenne pesäpallojuniorityölle Jyväskylässä on kunnossa. Voimme tehdä myös hyvää yhteistyötä muiden seurojen kanssa.

Ja Pesäpalloliiton kanssakin paikallisesti yhteistoiminta toimii mainiosti seurakehittäjä Perttu Hautalan kanssa. Mahdollisuudet hyvälle juniorityölle ovat olemassa ja sitä me toteutamme etenkin yhteistyöllä Kirittärien kanssa - ja tulevaisuudessa taas toivottavasti vahvasti Kirinkin kanssa, kun Kiri palaa sarjatoimintaan aikuisissa mukaan.

Poikajoukkueidemme omat yhteistyökumppanit 2017

C-JUNIORIT

D-JUNIORIT

JUNNUPESISLIIGA

(Järjestävät Kiri-Juniorit, Kirittäret, Valo, Lievestuoreen Kisa yhdessä)

NUORTEN KESÄTYÖLLISTÄMINEN