Pesisliikkari

Kevätkauden pesisliikkari alkaa ma 4.1.2021!

 

Kevätkauden pesisliikkari alkaa maanantaina 4.1. klo. 18.15-19.15 Cygnaeuksen koulun salissa (parkkipaikka ja sisäänkäynti Keskikadun puolelta).

 

Liikkari on jatkoa syyskauden liikkarissa mukana olleille. Uusi ryhmä perustetaan, mikäli koronatilanne rauhoittuu.

 

Syyskaudella mukana olleet: Teidän ei tarvitse ilmoittautua uudelleen vaan riittää, kun suoritatte kevätakauden liikkarimaksun. Tällöin ilmoittautuminen kevätkaudelle astuu voimaan.

 

Pesisliikkari 2014–2017 -syntyneille lapsille.

 

Pesisliikkari tarjoaa motorististen perustaitojen oppimista pesäpallon harjoitteiden avulla. Samalla opimme ryhmässä toimimisen taitoja! Pesisliikkariin ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat, ja vanhemmat pääsevät halutessaan myös osallistumaan toimintaan yhdessä lapsen kanssa.

Pesisliikkari koostuu monipuolisista motorisista harjoitteista sekä pesäpallon alkeista 105 Pesäpallo-onnistumista -materiaalin pohjalta.

 

Vastuuohjaajina toimivat Riina Kankaanperä ja Riikka Mervola. Apuohjaajina mm. Venla Vapaavuori, Julia Lampinen ja Eemil Peltomäki.

 

 

 

Maksu toiminnasta on 40 euroa. Hintaan sisältyy ohjaus ja varusteet sekä vakuutuksellinen pesispassi ja t-paita. Maksu suoritetaan ennen liikkarin aloittamista (ilmoittautuminen astuu voimaan, kun osallistumismaksu on maksettu) seuraavin tiedoin:

Tilinumero: FI67 5290 0220 5447 69

Saaja: Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit

Viestiksi kirjoittakaa: Pesisliikkari Etunimi Sukunimi

(esimerkiksi siis näin:  Pesisliikkari Matti Lukkari, jotta osaamme kohdistaa maksun oikeaan lapseen)

 

Mikäli sinulle jäi jotakin kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Riina Kankaanperään, 0400 549974, riina.kankaanpera@gmail.com.