Pesisliikkari

Kesäkauden pesisliikkari alkaa toukokuussa!

 

Kesän pesisliikkarin ilmoittautuminen on nyt auennut!

Voit valita kolmesta eri ryhmästä teille parhaiten sopivan:

1) tiistaisin klo 17–18, Valteri-koulu Onervan tekonurmikentällä

2) tiistaisin klo 18.15–19.15 Valteri-koulu Onervan tekonurmikentällä

2) tostaisin klo 17–18 Valteri-koulu Onervan tekonurmikentällä.

 

Kesän pesisliikkarikausi kestää toukokuun alusta elokuun loppuun. Hinta kesän pesisliikkarista on 40€/lapsi (sisaralennus 5€), sisältäen 17 ohjattua harjoitusta, välineet, pesisliikkaripaidan sekä vakuutuksellisen pesispassin. Paikkana toimii Valteri-koulu Onervan tekonurmikenttä, osoitteessa Kukkumäentie 27.

 

Juhannusviikolla loimaillaan, mutta muutoin liikkari pyörii säännöllisesti aina toukokuun alusta elokuun loppuun.

 

Jos sinulle heräsi jotakin kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Riina Kankaanperään, riina.kankaanpera@gmail.com tai 0400 549974.

Pesisliikkari 2014–2017 -syntyneille lapsille.

 

Pesisliikkari tarjoaa motorististen perustaitojen oppimista pesäpallon harjoitteiden avulla. Samalla opimme ryhmässä toimimisen taitoja! Pesisliikkariin ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat, ja vanhemmat pääsevät halutessaan myös osallistumaan toimintaan yhdessä lapsen kanssa.

Pesisliikkari koostuu monipuolisista motorisista harjoitteista sekä pesäpallon alkeista 105 Pesäpallo-onnistumista -materiaalin pohjalta.

 

Vastuuohjaajina toimivat Riina Kankaanperä ja Riikka Mervola. Apuohjaajina mm. Venla Vapaavuori, Julia Lampinen ja Eemil Peltomäki.

 

Maksu toiminnasta on 40 euroa (sisaralennus 5€). Hintaan sisältyy ohjaus ja varusteet sekä vakuutuksellinen pesispassi ja t-paita. Maksu suoritetaan ennen liikkarin aloittamista (ilmoittautuminen astuu voimaan, kun osallistumismaksu on maksettu) seuraavin tiedoin:

Tilinumero: FI67 5290 0220 5447 69

Saaja: Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit

Viestiksi kirjoittakaa: Pesisliikkari Etunimi Sukunimi

(esimerkiksi siis näin:  Pesisliikkari Matti Lukkari, jotta osaamme kohdistaa maksun oikeaan lapseen)

 

Mikäli sinulle jäi jotakin kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Riina Kankaanperään, 0400 549974, riina.kankaanpera@gmail.com.