Pesisliikkari

 

Kesän pesisliikkari alkaa ke 3.6. / to 4.6. 

 

Viime kesän tapaan järjestämme liikkaria Valteri-koulun kentällä (Kukkumäentie 27) ja liikkaripäivät ovat keskiviikko ja torstai - kumpanakin iltana kello 17.00 - 18.00.

Toiminta käynnistetään kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Ja jotta toiminta on turvallista niin rajaamme osallistujamäärää kummankin illan ryhmiin. Noin 20 lasta iltaa kohden otetaan mukaan. Kontakteja toiminnassa vältetään ja toimitaan pienryhmävetoisesti.

Täydennämme ohjeita ja tietoja toiminnasta toukokuun kuluessa.

Pesisliikkari on siis 2013-2016 -syntyneille tytöille ja pojille

 

Tule mukaan Suomen parhaimpaan Pesisliikkariin! Pesisliikkari on tarkoitettu 2013-2016 -syntyneille tytöille ja pojille.

 

Ilmoittaudu liikkariin tästä linkistä

 

Pesisliikkarin kohdalla voit ottaa yhteyttä

Riina Kankaanperään, 0400 549974, riina.kankaanpera@gmail.com

 

Pesisliikkari koostuu monipuolisista motorisista harjoitteista sekä pesäpallon alkeista 105 Pesäpallo-onnistumista -materiaalin pohjalta.

Vastuuohjaajina toimivat Riina Kankaanperä, Riikka Mervola ja Nea Moilanen. Apuohjaajina mm. Venla Vapaavuori ja Elsa Nyman.

Maksu toiminnasta on 40 euroa. Hintaan sisältyy ohjaus ja varusteet sekä pesispassi ja t-paita. Maksu suoritetaan ennen kesäkuun alkua seuraavin tiedoin:

Tilinumero: FI67 5290 0220 5447 69

Saaja: Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit

Viestiksi kirjoittakaa: Pesisliikkari Etunimi Sukunimi

(esimerkiksi siis näin:  Pesisliikkari Matti Lukkari, jotta osaamme kohdistaa maksun oikeaan lapseen)

 

Ilmoittautuminen astuu voimaan, kun maksu on maksettu.

 

Ps. Jos lapsella on omia varusteita, niin ne mielellään mukaan, mutta seuran lainavarusteitakaan ei treenin aikana kierrätetä lapselta toiselle, millä taataan terveydelle turvallista toimintaa.