G-juniorit (2011-ja nuoremmat)

G-pojat ovat 2011–2012 syntyneitä

Nuorempiakin voi tulla kokeilemaan, mutta muistakaa myös pesisliikkari mahdollisuus

Harjoituksissa käydään läpi pesäpallon alkeita ilon ja onnistumisten kautta.


Harjoitteet ja välineet ovat suunniteltu takaamaan iloa ja onnistumisia
kaikille.

Aikaisempaa kokemusta pesäpallon pelaamisesta tai harjoittelusta ei tarvita. Harjoitusten sisältö pohjautuu 105 Pesäpallo– onnistumista™ -materiaaliin.

Vastuuvalmentajana Timo Rautiainen (pojat) ja Riina Kankaanperä (tytöt) - katso tyttöjen harjoittelusta tyttöjoukkueiden kohdasta.

Harjoitusvuoromme on  lauantaisin Graniitissa, Kuokkalassa (sali 2) kello 11.00 - 12.30

(huom tytöt heti perään EFG-tyttövuorollaan kello 12.30 - 14.00 samassa salissa ja tytöt aloittavat juoksuoralla 12.15)

 

 

 

Uudella harjoituskaudella 2009- ja 2010- syntyneet lapset jatkavat F-joukkueena ja joukkueen sivuilta löytyy lisätietoa toiminnasta.

Tarvitsisimme seuraavat tiedot viestintää varten

Pyydämme kaikkia G-junioreja täyttämään tähän tietyt tiedot, jotta voimme luoda Nimenhuutopalveluun teistä oman ryhmän harjoituksiin ilmoittautumisiin ja harjoituksista tiedottamiseen. Tähän tarvitsemme huoltajan sposti-osoitteen. Emme luovuta osoitteita muuhun käyttöön. Saatamme luoda myös vanhempien spostiryhmän.

Luomme mieluusti vanhemmista whats up ryhmänkin kiireistä viestintää varten ja siksi kysymme puhelinnumeroa.

Harjoituksia voi peruuntua, harjoitusajat voivat muuttua, harjoituksia pitäisi suunnitella... Valmentajan on tärkeää tietää, montako lasta on tulossa. Ja toisaalta lasten on tärkeää tietää, että harjoitukset varmasti ovat. Siksi tarvitaan tiedotusta ja sitä varten tietoa teistä.

Emme kerää lasten tai vanhempien henkilötietoja tai osoitetietoja, koska vakuutusturvan harjoituksiin tuova pesispassi teidän olisi ostettava itse ja teemme siihen lähitulevaisuudessa opastuksen näille sivuille.

Jos lapsenne on ollut jo pesisliikkarissa esimerkiksi 2018 vuonna, niin hänellä pitäisi kyllä silloin pesispassi jo olla voimassa olevana maaliskuun 2019 loppuun saakka. Muutoin se kannataisi hankkia.

 

 

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.