G-juniorit (2013-2015)

G-pojat 2020

G-juniorit ovat vuosina 2013–2015 syntyneitä

 

Nuorempiakin voi tulla kokeilemaan, mutta muistakaa myös seuramme järjestämä pesisliikkari.

Harjoituksissa käydään läpi pesäpallon alkeita ilon ja onnistumisten kautta.

G-poikien harjoitukset on sunnuntaisin klo. 15.10-16.30 Kuokkalan Graniitissa. Poikkeuksellisista harjoitusajoista ilmoitamme näillä G-poikien sivuilla.


Harjoitteet ja välineet ovat suunniteltu takaamaan iloa ja onnistumisia
kaikille.

Aikaisempaa kokemusta pesäpallon pelaamisesta tai harjoittelusta ei tarvita. Harjoitusten sisältö pohjautuu 105 Pesäpallo– onnistumista™ -materiaaliin.

Vastuuvalmentajana toimii Timo Rautiainen.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot poikien toiminnasta Timolta. Puh. 050 394 7625

 

 

Uudella harjoituskaudella 2011-ja 2012-syntyneet lapset jatkavat F-joukkueena ja joukkueen sivuilta löytyy lisätietoa toiminnasta.

Tarvitsisimme seuraavat tiedot viestintää varten

Pyydämme kaikkia G-junioreja täyttämään tähän tietyt tiedot, jotta voimme luoda Nimenhuutopalveluun teistä oman ryhmän harjoituksiin ilmoittautumisiin ja harjoituksista tiedottamiseen. Tähän tarvitsemme huoltajan sposti-osoitteen. Emme luovuta osoitteita muuhun käyttöön. Saatamme luoda myös vanhempien spostiryhmän.

Luomme mieluusti vanhemmista whats up ryhmänkin kiireistä viestintää varten ja siksi kysymme puhelinnumeroa.

Harjoituksia voi peruuntua, harjoitusajat voivat muuttua, harjoituksia pitäisi suunnitella... Valmentajan on tärkeää tietää, montako lasta on tulossa. Ja toisaalta lasten on tärkeää tietää, että harjoitukset varmasti ovat. Siksi tarvitaan tiedotusta ja sitä varten tietoa teistä.

Emme kerää lasten tai vanhempien henkilötietoja tai osoitetietoja, koska vakuutusturvan harjoituksiin tuova pesispassi teidän olisi ostettava itse ja teemme siihen lähitulevaisuudessa opastuksen näille sivuille.

Jos lapsenne on ollut jo pesisliikkarissa esimerkiksi 2019, niin hänellä pitäisi kyllä silloin pesispassi jo olla voimassa olevana maaliskuun 2020 loppuun saakka. Muutoin se kannataisi hankkia.

 

 

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.