Miten kannatusjäseneksi?

Kannatusjäsenmaksun suuruus

50 euroa yksityishenkilöiltä

150 euroa yhteisöiltä ja säätiöiltä

Kannatusjäseneksi haluava voi liittyä kannatusjäseneksi alla olevalla ilmoittautumislomakkeella ja maksaa kannatusjäsenmaksun suoraan tämän tekstin lopussa olevilla tiedoilla.

Myös kannatusjäsenistä pidetään jäsenrekisteriä, mutta sitä käytetään ainoastaan Kiri&Kirittäret Junioreiden sisäisessä toiminnassa. Tästä tarkemmin kohdassa jäsenrekisteri

Vuonna 2020, 31.5. mennessä, kannatusjäseniksi liittyvillä kannatusjäsenmaksuun sisältyy seuran T-paita. Siihen pukeutumalla osoittaa kesällä myös tukea seurallemme. (paidat toimitetaan kesäkuussa)

Junioriseuramme ei ole suoraan taloudellisissa ongelmissa koronan aiheuttaman poikkeustilan vuoksi - mutta toiminnalliset haasteet ja niiden kautta tulevat kustannukset ovat tulevina kuukausina suuret, kun taas pääsemme lapsia ja nuoria liikuttamaan.

Olemme ohjaamaan, liikuttamaan ja pelaamaan kyllä innolla lähdössä ja juuri sinulla on mahdollisuus työssämme olla siis tukena - yhdessä tekemällä lapset ja nuoret liikkuvat

 

Jäsenmaksun maksutili: FI67 5290 0220 5447 69

Saaja: Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit ry

Viitenumero: 20201300

ILMOITTAUTUMINEN KIRI&KIRITTÄRET JUNIORIT ry:n KANNATUSJAJÄSENEKSI

Tällä lomakkeella ilmoittaudun pesäpallojuniorityötä tukeakseni Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit ry:n kannatusjäsenekseksi. Kannatusjäsenmaksu on luonteeltaan kertasuoritteinen. 

Kannatusjäsenmaksu on yksityishenkilöltä 50 euroa ja yhteisöltä ja säätiöltä 150 euroa. 

Jäsenmaksun maksutili: FI67 5290 0220 5447 69

Saaja: Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit ry

Viitenumero: 20201300

Keväällä 2020 on kannatusjäseneksi liittyvä saa samalla seuran T-paidan. Ilmoita siis kokosi ja haluamasi paidan väri tässä lomakkeessa. (t-paidat toimitetaan kesäkuussa)

*
*
*

T-paidan toimitus sovitaan sähköpostilla tässä lomakkeessa ilmoitettujen yhteystietojen kautta.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.