Seuran viestintä

JYVÄSKYLÄN KIRI&KIRITTÄRET JUNIOREIDEN INTERNETSIVUT

 

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden internetsivut sijaitsevat osoitteessa www.kirijuniorit.fi. Internetsivuilla seura julkaisee kattavasti tietoa seurasta ja seuran toimintatavoista. Jokaisella juniori-ikäryhmällä niin tytöistä kuin pojista on omat joukkuekohtaiset alasivut käytettävissä. Samoin pesiskoululla ja pesisliikkarilla.

Kunkin joukkueen joukkueenjohtaja tai viestintään nimetty vastuuhenkilö huolehtii, että sivuilta löytyvät vähintään joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot, harjoitus- ja ottelukalenteri, mielellään myös joukkuekuva ja pelaajaesittelyt. Erityisesti G, F- ja E-junioreiden sivuilla tulee olla selkeät ohjeet, kuinka toimintaan pääsee mukaan. Ohjeita uusille kiinnostuneille annetaan myös sivujen muissa osioissa.

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden puheenjohtaja antaa joukkueille ja muille toimijoille sivujen päivittämisen oikeuttavat tunnukset. Tarpeen mukaan nettisivujen päivityksestä järjestetään koulutusta.

 

JYVÄSKYLÄN KIRI&KIRITTÄRET JUNIORIT SOMESSA

 

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreilla on käytössään facebook-sivu osoitteessa ja Instagram-tili.

Kaikki joukkueet päivittävät tapahtumistaan uutisia ja mainoksia somen kautta.

Ottelutapahtumia lähetetään sähköisesti mahdollisuuksien mukaan.

 

VIESTINTÄ JA MARKKINOINTI

 

Jyväskylän Kirin junioritoiminnan viestinnän tavoitteena on luoda todenmukainen ja myönteinen kuva seurasta. Juniorijoukkueet erityisesti G, F- ja E-juniorit markkinoivat toimintaansa aktiivisesti saadakseen uusia pelaajia ja pesäpallonharrastajia.

Seura kehittää puolestaan pesiskoulu- ja pesisliikkaritoimintaa edistääkseen uusien pelaajien kasvamista lajin pariin.

Viestinnässä ja markkinoinnissa korostuu sähköinen viestintä. Eri some-kanavia käytetään aktiivisesti ja seuran www-sivuilla pidetään tiedot seurasta ja sen tapahtumista ajan tasalla.