Seuran viestintä

JYVÄSKYLÄN KIRI&KIRITTÄRET JUNIOREIDEN INTERNETSIVUT

 

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden internetsivut sijaitsevat osoitteessa www.kirijuniorit.fi. Internetsivuilla seura julkaisee kattavasti tietoa seurasta ja seuran toimintatavoista. Jokaisella juniori-ikäryhmällä niin tytöistä kuin pojista on omat joukkuekohtaiset alasivut käytettävissä. Samoin pesiskoululla ja pesisliikkarilla.

Kunkin joukkueen joukkueenjohtaja tai viestintään nimetty vastuuhenkilö huolehtii, että sivuilta löytyvät vähintään joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot, harjoitus- ja ottelukalenteri, mielellään myös joukkuekuva ja pelaajaesittelyt. Erityisesti G, F- ja E-junioreiden sivuilla tulee olla selkeät ohjeet, kuinka toimintaan pääsee mukaan. Ohjeita uusille kiinnostuneille annetaan myös sivujen muissa osioissa.

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden puheenjohtaja antaa joukkueille ja muille toimijoille sivujen päivittämisen oikeuttavat tunnukset. Tarpeen mukaan nettisivujen päivityksestä järjestetään koulutusta.

 

JYVÄSKYLÄN KIRI&KIRITTÄRET JUNIORIT SOMESSA

 

Kauden 2019 alkaessa Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreilla on käytössään facebook-sivu osoitteessa https://www.facebook.com/kirijunnut/

Kaikki joukkueet päivittävät tapahtumistaan uutisia ja mainoksia somen kautta. Vuoden 2019 kuluessa otetaan käyttöön Instagram vahvemmin seuran viestintään – jo nyt joukkuekohtaisesti somea on hyödynnetty laajemminkin.

Ottelutapahtumia lähetetään sähköisesti mahdollisuuksien mukaan.

 

VIESTINTÄ JA MARKKINOINTI

 

Jyväskylän Kirin junioritoiminnan viestinnän tavoitteena on luoda todenmukainen ja myönteinen kuva seurasta. Juniorijoukkueet erityisesti G, F- ja E-juniorit markkinoivat toimintaansa aktiivisesti saadakseen uusia pelaajia ja pesäpallonharrastajia.

Seura kehittää puolestaan pesiskoulu- ja pesisliikkaritoimintaa edistääkseen uusien pelaajien kasvamista lajin pariin.

Viestinnässä ja markkinoinnissa korostuu sähköinen viestintä. Eri some-kanavia käytetään aktiivisesti ja seuran www-sivuilla pidetään tiedot seurasta ja sen tapahtumista ajan tasalla.