harjoituksista

Keskeisiä periaatteita harjoituksista

 

* jokaisen pelaajan (nuoremmilla junnuilla vanhemman vastuulla) tulee ilmoittautua harjoituksiin nimenhuudon kautta. Nimenhuuto on www-palvelu, jota Kiri&Kirittäret Juniorit joukkuekohtaisesti käyttävät harjoituksiin ilmoittautumisiin. Sekä ilmoittaa myös poissaolosta tai esteestä, jotta valmentaja voi suunnitella harjoitukset oikealla osallistujamäärälle.

B-pojat eivät enää käytä nimenhuutoa ja tässä 15-19 pelaajien ikäluokassa homma kääntyy niin päin, että poissaolosta ilmoitetaan valmentajille - mutta pienemmillä siis toisinpäin

* Kaikkien junnujen olisi syytä pääsääntöisesti harjoituksiin osallistua, koska ohjattujen harjoitusten määrä joukkueille on keskimäärin vain noin 2-3 kertaa viikossa (mutta toisaalta arvostamme lasten ja nuorten kohdalla useamman lajin harrastamista ja emme talvella edellytä pesäpallon pääsääntöistä treenaamista, jos talvella on toinen päälaji pojalla).

* Sairaana ei harjoituksiin Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreissa tulla - nyt korona-aikana tämä on kaikille tietysti selvää, mutta muutoinkin seuramme lähtökohtana on se, että terveenä treenataan.

* Vanhemmat antavat harjoituksissa työrauhan valmentajille ja tukevat valmentajien ohjausta

 

Jokaisella on Kiri&Kirittäret junioreissa mahdollisuus tuoda esiin halunsa olla mukana valmennuksessa. Seuran hallitus valmennuksesta viime kädessä päättää. 

Valmentajille tulee suoda rauha tehdä työntänsä lasten ja nuorien parissa ja vanhempien on tätä työtä syytä tukea.