Miten mukaan lajin/seuran pariin?

Uudet pelaajat

 

Jokainen pesäpallosta kiinnostunut lapsi tai nuori voi tulla suoraan mukaan kokeilemaan eri juniori-ikäluokkiemme harjoituksiin. Jokaiselle joukkueelle löytyy omat sivunsa kohdasta poikajoukkueet tai tyttöjoukkueet.

Ja hieman alle kouluikäisille meillä pojissa on G-junioritoimintaa ja tyttöjenFG tai pesisliikkaritoimintaa - kannattaa tutustua niihin. 

Lapsi voi lähteä mukaan lajiin myös pesiskoulun kautta, joka toteutetaan kesällä 2020 todennäköisesti koko kesän junnupesisliigana sen ohella on heti mahdollista tulla mukaan juniorijoukkueisiin.

Pienemmissä junioreissa tytöt ja pojat harjoittelevat osin yhdessä ja vanhemmissakin junnuissa pelaamme keskinäisiä harjoitusotteluita.

Ensimmäiset harjoituskerrat eivät maksa mitään. Varusteita pyritään kokeilemaan tulevalle löytämään lainaan ja niiden hankinnan suhteen valmentajamme mielellään myös opastavat, jotta lapselle tulisi sitten hankittua oikeankokoinen maila ja kunnollinen kypärä jne. Seuran sisällä pyörii myös varusteita kierrättävä kirpputori.

Jokin tapaturmavakuutus lapsella tulisi olla voimassa, kun hän tulee lajia kokeilemaan, sillä Kiri&Kirittäret Juniorit eivät vakuuta pelaajia. Pelaajan lisenssiin sisältyy vakuutus ja se jokaisen junioritoimintaan mukaan jäävän on Kiri&Kirittäret Junioreissa lunastettava (toki jos on kattava vakuutus jo valmiina, niin lisenssin voi ostaa ilman vakuutusosaa).

Pesiskouluun ja pesisliikkariin on hankittava pesispassi, joka myös sisältää vakuutuksen.

Kun lapsi on tulossa johonkin juniorijoukkueeseen ensimmäisiin treeneihin - tai on muuttanut toiselta paikkakunnalta ja on tulossa treeneihin, niin on hyvä ottaa yhteyttä sen joukkueen joukkueenjohtajaan tai valmentajaan, minkä harjoituksiin olisi tulossa.Yhteystietoja löydät vaikkapa tästä

 

Jäsenyydestä tai toiminnan tukemisesta/osallistumisesta kiinnostuneet

 

Löydät tietoa mukaan tulemisesta toimintaamme tai toimintamme tukemisesta vakkapa seura-kohdan kautta täältä näin