Miten mukaan lajin/seuran pariin?

Uudet pelaajat

 

Jokainen pesäpallosta kiinnostunut lapsi tai nuori voi tulla suoraan mukaan kokeilemaan eri juniori-ikäluokkiemme harjoituksiin.

Ja hieman alle kouluikäisille meillä on G-junioritoimintaa ja tyttöjenG tai pesisliikkaritoimintaa - kannattaa tutustua niihin. 

Lapsi voi lähteä mukaan lajiin myös pesiskoulun kautta, joka toteutettiin kesällä 2018 koko kesän junnupesisliigana. Vuonna 2019 se tullaan kesällä toteuttamaan todennäköisesti kahden-kolmen viikon tiivimpänä kokonaisuutena, jonka jälkeen on mahdollista tulla mukaan juniorijoukkueisiin.

Pienemmissä junioreissa tytöt ja pojat harjoittelevat osin yhdessä ja vanhemmissakin junnuissa pelaamme keskinäisiä harjoitusotteluita.

Ensimmäiset harjoituskerrat eivät maksa mitään. Varusteita pyritään kokeilemaan tulevalle löytämään lainaan ja niiden hankinnan suhteen valmentajamme mielellään myös opastavat, jotta lapselle tulisi sitten hankittua oikeankokoinen maila ja kunnollinen kypärä jne. Seuran sisällä pyörii myös varusteita kierrättävä kirpputori.

Jokin tapaturmavakuutus lapsella tulisi olla voimassa, kun hän tulee lajia kokeilemaan, sillä Kiri-Juniorit eivät vakuuta pelaajia. Pelaajan lisenssiin sisältyy vakuutus ja se jokaisen junioritoimintaan mukaan jäävän on Kiri-Junioreissa lunastettava (toki jos on kattava vakuutus jo valmiina, niin lisenssin voi ostaa ilman vakuutusosaa).

Pesiskouluun ja pesisliikkariin on hankittava pesispassi, joka myös sisältää vakuutuksen - kyseisten toimintojen pieni osallistumismaksu sisältää kuitenkin jo passin ja seura vastaa kaikkein pienimmillä liikkarilaisilla esimerkiksi siten sen pesispassin ostosta.

Kun lapsi on tulossa johonkin juniorijoukkueeseen ensimmäisiin treeneihin - tai on muuttanut toiselta paikkakunnalta ja on tulossa treeneihin, niin on hyvä ottaa yhteyttä sen joukkueen joukkueenjohtajaan tai valmentajaan, minkä harjoituksiin olisi tulossa.Yhteystietoja löydät vaikkapa tästä

 

Jäsenyydestä tai toiminnan tukemisesta/osallistumisesta kiinnostuneet

 

Löydät tietoa mukaan tulemisesta toimintaamme tai toimintamme tukemisesta vakkapa seura-kohdan kautta täältä näin