Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit ry on syntynyt

28.10.2017

Pesäpallojuniorit kasvamaan yhdessä isoksi Jyväskylässä

Jyväskylän Kiri-Juniorit, Kiri ja Kirittäret toimivat yhdessä pesäpallon tulevaisuuden eteen. Jyväskylän Kiri-Junioreiden vuosikokous päätti, että Kiri-Juniorit vuodesta 2018 alkaen vastuulleen Jyväskylän pesäpallon junioritoiminnan pienempien junioreiden osalta ja seuran nimi muuttuu Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiksi. Junioriseuran poikajoukkueet pelaavat Kirin ja tyttöjoukkueet Kirittärien logon alla. Muutos on tehty yhdessä Kirittärien kanssa neuvotellen, kuten tehtiin aikoinaan Kiri-Junioreiden synnyttäminen uudelleen Kirin kanssa neuvotellen. Seuraperhettä ollaan mitä suurimmassa määrin.

”Lähtökohta on se, että me keskitymme luomaan entistä laajempaa ja laadukkaampaa junioritoimintaa, jota pesäpallossa voidaan tehdä samanaikaisesti niin tyttöjen kuin poikien osalta”, tiivistää Jyväskylän Kiri-Junioreiden puheenjohtaja Matti Mäkinen. ”Pelaajapolun loppuvaiheessa Kirittäret on kuitenkin yhä voimakkaasti mukana juniorityössä, kuten Kirikin on ollut  – ja koko ajan seurat tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään”, jatkaa Mäkinen.

Me kaikki tiedämme, että Kirittäret on Suomen menestynein naisurheiluseura, joka pelaa Suomen huipulla taas ensi kesänäkin. Menestyminen tulevaisuudessa tarvitsee junioripelaajia ja on huippujuttu, että voimme luoda tyttöjen ja poikien puolella pesäpallon entistä vahvempaa tulevaisuutta nyt yhdessä Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden kanssa.

 Junioritoiminnassa on syksyllä jo nyt käynnistetty pesisliikkari alle kouluikäisille lapsille ja mukana toiminnassa ovat monet entiset ja nykyisetkin huippupelaajat Jere Dahströmistä lähtien.

Pesiskerho, koulujen kerhotoiminta ja juniorijoukkueiden harjoitukset talvikautta kohden pyörivät myös jo. Viime kesänä junnupesisliiga tavoitti lähes 150 uutta pesäpallon harrastajaa ja heille kaikille samoin kuin uusille mukaan tulijoille on tarjolla ohjattua toimintaa.

Pesäpalloliiton uusi aluekehittäjämalli on tuonut paljon uusia mahdollisuuksia junioritoiminnan kehittämiseen. Jyväskylässä mahdollisuus on päätetty hyödyntää ja junioritoiminnan kehittämiseen tartutaan yhdessä seurarajat unohtaen, mutta omista seuroista ylpeinä.

 

 

 

Vuosikokous valitsi viime torstaina tämän tärkeän päätöksen ohella seuran hallituksen kaudelle 2018.

Seuran johdon kokoonpano on:

puheenjohtaja Matti Mäkinen (p)

varapuheenjohtaja Mikko Pajunen ( p/t)

taloudenhoitaja Tiina Rauhamäki (p)

sihteeri Marika Karttunen (p/t)

ja muut seuran hallituksen jäsenet Marko Hoffren (t ja U) , Kai Nyman (t ja U), Jussi Lehtonen (t ja U), Paula Savela (t ja U) ja Ulla Mursula (t ja U).

 

(p = hallituksen jäsenen poika pelaa seurassa

t = hallituksen jäsenen tyttö pelaa seurassa

p/t = hallituksen jäsenen tyttö ja poika pelaa seurassa

U = uusi jäsen hallituksessa)

 

Haluamme esittää suluissa valitun nimen perässä olevat tiedot, koska tavoitteena oli vuosikokouksessa se, että sekä tyttöjen että poikien puolelta on hallituksen jäseniä, hallituksessa on molempia sukupuolia tasaisesti ja hallitus jossain määrin aina uusiutuukin.

.