Kiri&Kirittäret Juniorit yhteistyössä Lohen ja Kirittärien kanssa

3.4.2019

Kaikkien seurojen mutkattomalla yhteistyöllä luodaan menestystä ja juniorityöllä tulevaisuutta.

Jyväskylässä pesäpallo on seurojen välistä yhteistyötä ja yhdessä tekemistä!

Tänään keskiviikkona 3.4.2019 Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit allekirjoitti yhteistyösopimukset sekä Kirittärien että Jyväskylän Lohen kanssa saumattomista pelaajapoluista nuorillemme. Yhteistyösopimukset mahdollistavat junioripelaajien liikkumisen seurojen välillä kitkatta. Kirittärien kanssa sopimus on jatkoa viime kaudesta ja Lohen kanssa sopimus solmitaan nyt ensimmäistä kertaa.

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit toimii siis Lohen ja Kirittärien junioriseurana. Kokonaisuuden kruunaa Lohen ja Laukaan Urheilijoiden yhteistyö, jonka kautta poikajuniorejamme voi pelata ensi kesänä kummassakin alueen miesten pääsarjaseuroissa.

 

C-tyttömme ovat taas vahvassa roolissa Kirittärien Naisten Suomensarjan joukkueessa. Ja myös Jyväskylän Valon kanssa tehdään hyvää yhteistyötä.

Heikki Mehtonen Lohesta, Sami Kantanen Kirittäristä ja Matti Mäkinen Kiri&Kirittäret Junioreista uskovat ja tietävät, että yhteistyöllä luodaan menestystä ja juniorityöllä tulevaisuutta. Laukaan Urheilijoiden puolelta esimerkiksi Matias Hänninen voi kuvata yhteistyön tärkeyttä.

 

 

Lisätietoja yhteistyöstä siis

 

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit:

Matti Mäkinen, 040 5052198 tai matti.makinen@hankasalmi.fi

 

Kirittäret:

Sami Kantanen, 040 064 0394 tai sami.kantanen@saunalahti.fi

 

Jyväskylän Lohi:

Heikki Mehtonen, 040 701 5459 tai heikki.mehtonen@gmail.com