Hae meille - seuran junnupäälliköksi

11.1.2020

Haku on päällä juuri nyt tammikuussa 2020

Jyväskylän Kiri & Kirittäret Juniorit hakee JUNIORIPÄÄLLIKKÖÄ. Kokopäiväinen työsuhde on aluksi määräaikainen ajanjaksolla 1.3.-31.8.2020, jonka jälkeen työsuhde jatkuu 1.9.2020 alkaen vähintään puolipäiväisenä vuoden 2020 loppuun. Tavoitteena olisi, että työsuhde muuttuisi toistaiseksi voimassaolevaksi sekä kokopäiväiseksi, mutta alkuvaiheen rahoitus varmistuu kevään 2020 kuluessa. Työsuhde voidaan solmia alkamaan jo ennen 1.3.2020, mikäli se on tehtävään valitulle mahdollista.

Tehtävään valittavalta edellytetään pesäpallon lajituntemusta, aiempaa kokemusta lasten ja nuorten liikunnan parissa toimimisesta sekä osaamista suunnitella ja organisoida junioriseuran toimintaa.

Viikoittainen työaika on 37,5 h, tehtävä sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhteessa noudatetaan urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta ja alkupalkka tehtävän alkaessa on 1800 euroa/kuukaudessa. Työssä sovelletaan 3 kuukauden koeaikaa.

Keskeisimmät junioripäällikön työtehtävät ovat:

-Pesisliikkarin ja pesiskoulun rehtorina toimiminen. Sisältäen päiväkotikäynnit ja päiväkotien mahdolliset pesiskerhot sekä koulukäynnit ja koulujen mahdolliset pesiskerhot sekä kesällä kaikille lapsille avoimien pienpesisturnausten ja pelipäivien organisoiminen.

-105 Pesäpallo-onnistumista -koulutusten organisointi kouluihin opettajille sekä nuorempien junioreiden valmentajille.

– Seuran juniorijoukkuetoiminnan ja harjoittelun tukeminen sekä suunnitelmallisen juniorivalmennuksen johtaminen, mm. seuran uuden toimintakäsikirjan jalkauttamisella seuran arkeen.

-Seuran toiminnan markkinointi ja viestintä ja Seuran nivominen mukaan pesäpalloliiton aluetoimintaan, yhteistyö pesäpalloliiton aluevastaavan, alueen johtoryhmän, tiimien seurakehittäjän sekä alueen toisen junioripäällikön kanssa.

Pääsääntöinen työn suorittamisen paikka junioripäälliköllä on pesäpallokentillä ja halleissa yhdessä valmentajien kanssa. Toimistoa ei junioriseuralla ole, joten hallinnolliset tehtävät olisi valittavan henkilön pystyttävä tekemään kotitoimistossa.

Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään perjantaina 24.1.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa seuran puheenjohtaja Matti Mäkinen, matti.makinen@hankasalmi.fi tai 040 5052198 (puhelimitse yhteydenotot iltaisin)

 

ja haut tänne