Hae meille kesäduuniin

5.4.2020

Kiri&Kirittäret Juniorit on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin kampanjassa. Me työllistämme 15-17 vuotiaan nuoren pesiskoulun ja pesisliikkarin apuohjaajan tehtävissä - ja siitä saattaa aueta vaikka reitti junnuvalmentajuuteen. Niin on monelle käynyt!

Hakuaika on 19.4. saakka!

 

Mistä on kyse

Meillä toimisit siis tukena ja apuna lasten ohjaamisessa 4-6 vuotiaiden pesisliikkarissa sekä 7-12 vuotiaiden pesiskoulussa. Tehtävät jakautuvat koko koulujen kesälomakaudelle kesä-elokuussa ja ohjauskerroista voidaan sopia aikataulusi puitteissa. Mukana ohjauskerroilla on aina kokeneita juniorivalmentajia, joiden tukena siis olisit.

Eduksi katsotaan

Hakijoilta katsotaan eduksi liikunnallisuus sekä kokemus lasten ja nuorten parissa toimimisesta. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja esiitymistaitoja, koska siinä joutuu ohjaamaan lapsiryhmää. 

Muuta

Työt ajoittuvat siis 1.6. - 9.8. väliseen aikaan - siten kuin korona-virus antaa mahdollisuuden toimintaa lapsille ja nuorille järjestää. Toimintaa on kaikille JKL:n pesiskentillä, eli Koskenharjulla, Hippoksella, Kahadulla ja Yrttisuolla - ja kaikkina viikon arkipäivinä. 

 

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse seuran puheenjohtajalle:

Matti Mäkinen, matti.makinen@hankasalmi - ja häneltä saa tarvittaessa lisätietoa hommasta (040 5052198 - soitot mieluiten ilta-aikaan)