Pallot ja piikkarit junnuille Kärkkäiseltä - kumppanuus näkyy kypäröissä

12.4.2020

Eli aloitetaan esittelemään kauden 2020 kumppaneitamme. Junioriseuralle on erittäin tärkeää, että sillä hyvät ja toimivat kumppanuussuhteet. Seuraavien kausien varustekumppanimme, mutta myös toimintamme tukija on Kärkkäinen.

Kärkkäisen osalta Palokan myymäläpäällikkö  Kimmo Litendahl  ja koko Suomen pesisväelle tuttu, Kärkkäisen yritysmyynnistä Keski-Suomessa vastaava, Jari ”Jallu” Ahola kertovat seuraavassa hiukan Kärkkäisen suhtautumisesta junioriurheiluun ja pesäpalloon

 

Kimmo tiivistää ensin sen, miksi Kärkkäinen on kumppanina mukana junioripesäpallossa.

”Kärkkäinen haluaa olla mukana tukemassa junioritoimintaa ja näkyä paitsi pesäpallossa, myös muissa lajeissa. Vahvana urheilukaupunkina Jyväskylässä onkin tähän paljon vaihtoehtoja. Pesäpallossa näemme paljon potentiaalia, koska lajin aloittaminen harrastuksena on edullista, jolloin aloittamisen kynnys on matala.”  

 

Mikä lasten ja nuorten liikunnassa on sitten mielestäsi tärkeintä, Kimmo?

”Tärkeintä on juurikin se, että lajiin on helppo tulla mukaan ja sen harrastaminen voi olla koko perheen harrastus. Sosiaalisena strategia- ja taitolajina pesäpallo tarjoaa haasteita kaiken ikäisille. Pääasia on, että olit sitten lapsi, nuori tai minkä ikäinen tahansa, niin saat harrastuksesta hyvää mieltä ja onnistumisen hetkiä.”

 

Mitä Kärkkäinen pystyy junnuille sitten tarjoamaan – Jallu vastaa:

”Kärkkäisen urheiluosastolla on Keski-Suomen kattavin valikoima pesistuotteita ja tuotteet ovat esillä ympäri vuoden. Pesisammattilaiset urheiluosastolla (mm. Anu Kukonlehto ja Patse Hämäläinen) palvelevat ja opastavat junioreita oikeiden välineiden hankinnassa. Ja toki Kiri&Kirittäret Junioreille järjestämme oman seurapäivä kesällä 2020, kunhan koronasta selvitään.”

 

Mikä on saanut Kärkkäisen huomioimaan pesäpallon lajina liikkeensä tarjonnassa esimerkillisellä tavalla, Kimmo?

”Kärkkäisen toimintamalliin kuuluu tarjota kattavaa valikoimaa kilpailukykyisillä hinnoilla, hinta/laatusuhde huomioiden ja monipuolisesti - lajista riippumatta. Pesäpallo on yksi monista urheilulajeista, jossa haluamme olla mukana myös hyvän valikoiman puitteissa.”

 

Jari Aholan tuntemusta pesäpallosta ei kukaan voi kiistää ja hän haluaa lopuksi vielä aidosti korostaa Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden tärkeyttä koko Keski-Suomen pesäpallolle.

”Kiri&Kirittäret juniorit ry tekee arvokasta työtä junioreiden eteen Keski-Suomalaisessa pesäpallossa. Uskotaan, että tulevaisuudessa tästä porukasta kasvaa uusi sukupolvi palauttamaan miestenkin pesäpallo sille tasolle, johon Jyväskylässä totuttiin Kirin aikana, eli Superpesikseen.

Matka on pitkä, mutta mahdollinen, kiitos laadukkaan juniorityön. Tästä työstä ja seuran perustamisesta kuuluu ISO kiitos Matti Mäkiselle ja Mikko Pajuselle sekä tietysti nykyisille toimijoille, valmentajille ja vanhemmille urheilijoita unohtamatta!

Nyt toki terveys ja jaksaminen on koetuksella kaikilla meillä, mutta yhdessä tekemällä ja toimimalla tästäkin selvitään ja mennään kohti parempaa huomista.”

 

Lopuksi:

Kiri&Kirittäret Junireiden www-sivujen uutisissa ja facebookissa esitellään kevään mittaan kaikki muutkin tukijamme ja kumppanimme. Junioriseuralle on ensiarvoisen tärkeää, että sen toimintaa arvostetaan ja ollaan valmiita tukemaan myös tällaisena haastavana keväänä, millainen tästä korona-epidemian vuoksi on tullut. Kärkkäinen sai kunnian aloittaa tätä esittelysarjaa.

Haluamme näillä lyhyillä jutuilla osoittaa, kuinka paljon kumppanuutta seuran puolelta arvostamme – ja kuinka tärkeä se meille on. Junnumme kantavat mieluusti peliasuissaan, kausiasuiossaan ja kypäröissään tänä kesänä tukijoidemme logoja, koska ne yritykset, jotka nyt matkassamme ovat – ja niitä on onneksi paljon – ovat todellisia lasten ja nuorten liikuttajia. Tutustu heihin myös www-sivujemme kautta.

Pesisväelle pienenä vinkkinä junnujen ulkopuolellekin, että nyt saattaisi olla hyvä aika sitten piikkariostoksille Kärkkäiselle, kokoja ja malleja löytyy jo nyt ja vielä sitä palloa tänä kesänä lyödään. Nyt olisi ruuhkaton aika hoitaa varusteet kuntoon.