Valtakunnalliset leirit takana 13 joukkueen voimin!

7.8.2023


Kaikki kesän valtakunnalliset leirit on nyt pelattu. Seurastamme oli iso edustus mukana.

Valtakunnalliset pesäpalloleirit on nyt pelattu. Seurastamme oli peräti 13 joukkuetta mukana leireillä.

Nuorisoleirillä C-tytöt ja C-pojat pelasivat nuorilla joukkueillaan pelisarjassa. Molemmille joukkueille kertyi suuri määrä voitettuja pelejä. Pojilla voitot kantoivat peräti pelisarjan pronssimitalille asti!

Suurleirillä D-tytöt olivat mukana pelisarjassa ja pojat kilpasarjassa. Myös tämä leiri oli joukkueiden osalta oikein onnistunut. Erityisesti D-pojat onnistuivat tuloksellisesti nuorella joukkueellaan, voittaen alkulohkonsa. Tämä siivitti joukkueen kilpasarjan 8. sijaan!

Tenavaleirille otti osaa seurastamme jopa neljä joukkuetta! Tytöt osallistuivat kahdella joukkueellaan pelisarjoihin, ja pojista oli edustus sekä peli- että kilpasarjassa. Kilpasarjassa poikien joukkue venyi upeaan 7. sijaan!

Haminan Naperoleirille osallistui peräti viisi joukkuetta. Pelaamisen riemu ja yhdessäolon mukavuus paistoivat kaikkien kasvoilta, ja leiriä voikin kuvata erittäin onnistuneeksi kaikkien joukkueiden osalta!

Leirit ovat yksi vuoden kohokohdista nuorille pelaajille. Toivottavasti myös ensi vuonna saamme leireille useita joukkueita nauttimaan leiritunnelmasta!