Joukkueiden aluesarjat päätökseen.

11.9.2023

Kaikki kesän viralliset pelit on pelattu, joten on aika koota yhteen joukkueiden saavutuksia aluesarjojen osalta.

Kesä on ollut vipinää täynnä, kun joukkueemme ovat kiertäneet ympäri Suomea pelipuuhissa.

 

C-pojat pelasivat SM-karsinnan lisäksi Eteläisen alueen pelisarjaa, jossa joukkue raivasi tiensä neljän parhaan joukkoon ja täten sarjan lopputurnaukseen. Vaikka lopputurnauksessa sijoitus oli 4., voidaan tulokseen varmasti olla tyytyväisiä, koska joukkue oli hyvin nuori ja vaihtuvuus aika suurta.

 

C-tytöt pelasivat Itäisen alueen aluesarjaa. Runkosarjassa sijoitus oli 3., mutta lopputurnauksessa joukkueen hienot otteet kirkastivat sijoituksen hopealle!

 

D-pojat pelasivat Itäisellä alueella sekä peli- että kilpasarjaa. Pelisarjassa joukkue sijoittui kuudenneksi. Kilpasarjajoukkue jäi harmittavasti vain yhden pisteen päähän lopputurnauspaikasta.

 

D-tytöt pelasivat Itäisen alueen pelisarjaa, jossa joukkue eteni lopputurnaukseen. Turnauksen päätteeksi tytöille ripustettiin hopeaa kaulaan!

 

E-pojat pelasivat niin ikään sekä Itäisen alueen peli- että kilpasarjaa. Pelisarjaan joukkue osallistui kahdella joukkueella, joten yhteensä joukkueita oli huimat kolme! Sekä peli- että kilpasarjassa yhdet joukkueet raivasivat tiensä lopputurnaukseen. Toinen pelisarjan joukkueista jäi niukasti A-lohkon kolmansiksi, ja näin lopputurnauksen ulkopuolelle. Lopputurnauksessa pelisarjan joukkue jäi niukasti neljänsiksi, mutta kilpasarja taisteili tiukkojen tilanteiden jälkeen itsensä pronssille!

 

E-tytöt pelasivat myös Itäisen alueen pelisarjaa, jonka lisäksi hakivat arvokasta kokemusta äärettömän kovasta Eteläisen alueen kilpasarjasta. Pelisarjassa joukkue päätyi viidennelle sijalle. Kilpasarjassa joukkue seitsemän joukkueen sarjassa seitsemäs, mutta voittojakin saatiin ja erityisesti opittiin pelaamaan todella kovia joukkueita vastaan.

 

F- ja G-ikäisten sarjoissa ei ole käytössä tulosjärjestelmää. Kaikilta F- ja G-joukkueiltamme nähtiin upeita pelejä kesän aikana! Yhteensä JunnuSuperiin ja Itäisen alueen aluesarjoihin osallistui F- ja G-ikäisistämme huimat 9 joukkuetta!