Kirittäret

Tärkein yhteistyökumppanimme junioritoiminnassa on Kirittäret

 

Pesäpallo on laji, jota tytöt ja pojat voivat sangen pitkään harrastaa ja harjoitella yhdessä. Se on laji, jossa tyttöjen ja poikien valmennus ei poikkea käytännössä ollenkaan toisistaan. Ja Jyväskylässä se on laji, jossa tyttöjen ja poikien junioritoiminta kulkevat käsi kädessä.

Siksi vuoden 2017 lopulla yhteisymmärryksessä Kirittärien kanssa päätettiin, että tyttöjen junnutoiminta aina C-junioreihin saakka tulee osaksi Kiri-Junioreiden toimintaa ja junioriseuran nimi muutetaan Kiri&Kirittäret Junioreiksi. 

Meillä on tähänkin saakka ollut yhteisiä harjoitusvuoroja tyttö- ja poikajuniorien kesken, Poika- ja tyttöjuniorit ovat tuomaroineet ristiin toistensa pelejä. Tyttöjä on pelannut poikien joukkueissa. Ja nyt sitten junioripuolella ei ole enää hallinnollisiakaan raja-aitoja tyttöjen ja poikien yhteistyöhön toistensa kanssa.

Kirittäret on silti edelleen tärkein junioritoiminnan yhteiskumppanimme - Kiri&Kirittäret Juniorit luo yhdessä Kirittärien kanssa pesäpallolle tulevaisuutta Jyväskylässä!