Uutisia

Kaikki 2011 ja 2012 syntyneet lapset ovat tervetulleita mukaan.
Niukka tappio IPV2:lle ja vielä niukempi voitto Mikkelistä oli Kirin pelisarjan saaliina sunnuntaina Mikkelistä. Runkosarjassa sijoituttiin pelisarjassa toiseksi ja niin päästään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna ottamaan revanssia Imatrasta Varkauden lopputurnauksen välierässä.
Kiri haki Haminan iltaturnauksesta lauantaina 11.8. D-poikien kilpasarjassa kaksi makeaa voittoa ja varmisti samalla pääsynsä kovatasoisen Savo-Karjalan aluesarjan lopputurnaukseen.
Jyväskylän Kiri&Kirittäret junioreiden ensimmäinen SM-mitali näki päivänvalon Tampereen Suurleirillä, kun Kiri vyöryi vakuuttavaan 9-5 voittoon Seinäjoen Maila-Jusseista. Kirin loistava ulkopeli sai nyt tuekseen mitalipelissä vahvoja suorituksia mailan varressa. Pelisarjassa pelattiin kaksi hyvää ottelua myös, mutta niistä ei voittoja nyt herunut. Pelisarjassa nähtiin kuitenkin leirin mittaan hienoja suorituksia ja onnistumisia – moni pelaaja kokeili erilaisia rooleja ja uusia pelaajia nähtiin myös esimerkiksi lukkarin tontilla.
Aamuottelussa lauantaina ja erittäin tiukassa ottelussa KaMaa vastaan, tuli leirin ensimmäinen tappio yhden juoksun erolla 4-3. Tasoitusjuoksu jäi kymmenen sentin päähän ja sillä olisi tullut lohkovoitto. Juoksun tappio riitti kuitenkin puolivälierälohkon kakkossijaan ja iltapäivällä kello 13.30 kohdataan KPL, joka on leirin ehdoton ennakkosuosikki ja on hävinnyt pelejä vielä Kiriä vähemmän, eli 0. Haastamaan lähdetään! Mitaleista pelataan! On kova juttu olla neljän parhaan joukossa Suomessa D-pojissa, mutta nälkää on vielä.