Napero- ja pesisliikkari

Kesän liikkariryhmät ovat täynnä!

 

Talvikaudella 2024–2025 pesisliikkaria jäjestetään maanantaisin Halssilan koululla sekä keskiviikkoisin Tikan koululla, ja naperoliikkaria keskiviikkoisin Tikan koululla. Ryhmät alkavat lokakuussa. Ilmoittautuminen ryhmiin avataan elokuun lopulla.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kunnariketun pesisliikkari on tarkoitettu 4–6-vuotiaille lapsille.

 

Pesisliikkari tarjoaa monipuolista liikuntaa ja pesäpallon alkeita erilaisin pelein ja leikein. Myös vanhemmat pääsevät osallistumaan toimintaan. Motoristen perustaitojen lisäksi liikkarissa harjoitellaan tunne- ja vuorovaikutustaitoja!

 

Pesisliikkaria järjestetään kolmessa eri ryhmässä, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan:

MA 17–18, Valteri-koulun tekonurmikenttä (Keljonkatu 46)

TI 18–19, Valteri-koulun tekonurmikenttä (Keljonkatu 46)

TO 18–19, Valteri-koulun tekonurmikenttä (Keljonkatu 46)

 

Liikkari käynnistyy siis toukokuun alussa (viikko 19)  ja se kestää aina elokuun loppuun (viikko 35) saakka. Liikkaria ei järjestetä juhannusviikolla (viikko 25).

 

Pesisliikkarin hinta on 65 € ja se sisältää 16 ohjattua kertaa, välineet, vakuutuksellisen pesispassin, seuran jäsenyyden sekä liikarituotteen. Yhteen ryhmään otetaan noin 25 lasta.

 

Maksu (65 €, mahdollinen sisaralennus 5 € toiselle lapselle) suoritetaan ennen liikkarin aloittamista, ilmoittautumislomakkeen täyttämisen yhteydessä (ilmoittautuminen astuu voimaan, kun osallistumismaksu on maksettu) seuraavin tiedoin:

Tilinumero: FI67 5290 0220 5447 69

Saaja: Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit

Viestikenttään: Pesisliikkari + Liikkarilaisen Etunimi Sukunimi

 

Ilmoittautumislomake löytyy "ilmoittautuminen"-sivulta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Naperoliikkari on tarkoitettu 2–3-vuotiaille lapsille.

 

Naperoliikkarissa opetellaan motorisia perustaitoja pesäpallon omaisten pelien ja leikkien avulla yhdessä vanhemman kanssa.

 

Naperoliikkaria järjestetään kahdessa eri ryhmässä, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan:

TI 17–17:50, Valteri-koulun tekonurmikenttä (Keljonkatu 46)

TO 17–17:50, Valteri-koulun tekonurmikenttä (Keljonkatu 46)

 

Liikkari käynnistyy siis toukokuun alussa (viikko 19)  ja se kestää aina elokuun loppuun (viikko 35) saakka. Liikkaria ei järjestetä juhannusviikolla (viikko 25).

 

Naperoliikkarin hinta on 45 €. Se sisältää 16 ohjattua kertaa, välineet, vakuutuksellisen pesispassin, seuran jäsenyyden sekä liikarituotteen. Naperoliikkari alkaa lokakuun alussa ja päättyy huhtikuun lopussa. Ryhmään otetaan noin 25 lasta.

 

Maksu (45 €, mahdollinen sisaralennus 5 € toiselle lapselle) suoritetaan ennen liikkarin aloittamista, ilmoittautumislomakkeen täyttämisen yhteydessä (ilmoittautuminen astuu voimaan, kun osallistumismaksu on maksettu) seuraavin tiedoin:

Tilinumero: FI67 5290 0220 5447 69

Saaja: Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit

Viestikenttään: Naperoliikkari + Liikkarilaisen Etunimi Sukunimi

 

Ilmoittautumislomake löytyy "ilmoittautuminen"-sivulta.

 

Jos sinulle heräsi jotakin kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Riina Kankaanperään, riina.kankaanpera@gmail.com tai 0400 549974.