Uutisia

Kirin molemmat joukkueet loistivat torstai-iltana Suurleirillä. Yhteensä 26 juoksua nähtiin Kirin väreissä. Kilpasarja pelasi alkulohkonsa vielä häviämättä peliäkään ja juoksuerolla 65-7. Mutta silti ne tosipelit kahdeksan parhaan joukossa alkavat vasta huomenna.
Poikien kilpasarja on kahden ottelun jälkeen kahden pelin voittoputkessa, vaikka on pelannut ennakkoon lohkonsa kovimpia vastustajia vastaan. Pelisarja koki ensimmäisessä pelissään tappion, mutta korjasi kurssiaan toiseen otteluun – ja voitti sen tänä aamuna. Tytöille puolestaan tasuri eilen ja selkeä voitto tänään.
C-Poikien aluesarjan turnaus Kouvolassa Kuusankosken hiekkatekonurmella pelattiin 15.7. Keli oli ei lämmin, vaan kuuma (n. 30 C). Onneksi hieman tuuli, muuten olisi ollut jopa liian epätavalliset olosuhteet pelaamiselle. Vastustaja KPL on tuttu joukkue ainakin Kirille. Pelinjohdossa oli viime vuodet KPL:n superpesis joukkueen viuhkassa ollut Eero Pitkänen ja olihan kolmospesätuomarillakin hieman pelikokemusta, kun tuomarina oli 1505 lyödyn juoksun Sami Joukainen.
Pelisarjan joukkue haki ensin lauantaina puhtaan 2-0 voiton Mikkelistä ja kärsi niukan 1-0 tappion kotijoukkue Puurtilalle Varkaudessa. Kilpasarja taas nappasi kotiturnauksessaan Yrttisuolla kaksi selkeää voittoa – Siilinjärvi ja Sotkamo kaatuivat sunnuntaina Jyväskylässä.
Kauden ensimmäinen mitali junnujoukkueillemme siis saavutettu
Kirin lyöntipeli rentoutui Imatralla kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna hitaasti. Imatra nappasi kotiutustehojen uupuessa Kiriltä voiton päivän ensimmäisestä ottelusta. Ja Siilinjärvi joutui sitten kohtaamaan tehojaan pantanneen Kirin ja jäi tavallaan jyrän alle.
Yrttisuolla pelattiin taas kilpasarjaa la 26.5.2018. Kiri kohtasi SiiPen ja Sotkamon – ja yhden jakson Siilinjärvi aamu-uniselta Kiriltä vei, mutta kaksi hienoa voittoa kuitenkin otettiin. Päivän muissa otteluissa Sotkamo yllätti tähän asti sarjassa voittamattoman Kouvolan, joka puolestaan voitti sitten SiiPen.
Pitkien pelien päivä nähtiin Yrttisuolla D-poikien pelisarjan kauden avausturnauksessa. Kirillä oli viimeiseen saakka pieniä kokoonpano-ongelmia, kun sairastupa, jalkapalloturnaus ja perhejuhlat veivät yhteensä viisi poikaa kokoonpanosta. Onneksi taas sitten yksi pelaaja tervehtyi juuri turnaukseen ja E-pojista saatiin Noel Koivu lainaan lauantaille – ja näin sallitun neljän kilpasarjalainapelaajan kanssa päästiin lähes täydellä kokoonpanolla peleihin.