Uutisia

Koko kevään ajan voit kouluttautua ilmaiseksi pesäpallon valmentajana Jyväskylässä. Kiri&Kirittäret Juniorit ja Pesäpalloliitto yhteistyössä mahdollistavat tämän upean mahdollisuuden
Pesäpallojuniorit kasvamaan yhdessä isoksi Jyväskylässä
Torstaina 26.10.2017 kello 18.00 Monitoimitalon 2. kerroksessa on vuosikokous
Pienemmille tarjolla pesisliikkaria ja vähän vanhemmille pesiskerhoa ja ne alkavat heti syyskuun puolenvälin jälkeen. Junnujoukkueisiin voi myös rohkeasti tulla mukaan
Lohikosken, Kypärämäen, Tikan, Kuokkalan, Muuratsalon ja Säynätsalon kouluilla päästään ensi viikosta alkaen nauttimaan pesäpallokerhoista. Syyslukukauden ajan osaavat ohjaajamme johdattavat liikunnan riemuihin.
Vanhempainillat, syksyn harjoitukset ja valmentajakoulutus lähestyvät. Siksi nyt tarvitaan tiedot henkilöistä, jotka ovat valmiita Kiri-Junioreiden toimintaan mukaan kaudelle 1.10.2017 - 30.9.2018. Voit ilmoittatua tästä sähköisellä lomakkeella!
Kirin D-pojat voittivat Itä-Suomen aluesarjan pelisarjan ja päättivät kautensa kolmeen voittoon. Torstaina kaatui tiukassa matsissa Kirittärien D-tytöt Yrttisuolla ja lauantaina Varkaudessa PuPesta otettiin suora kolmen pisteen voitto. Isäntäjoukkue Puurtilan kanssa jouduttiin toiselle jatkokotarikierrokselle ennen kuin voitto saatiin kotiin viemiseksi. Hyvä päätös pelisarjakaudelle!