Uutisia

Kauden ensimmäinen mitali junnujoukkueillemme siis saavutettu
Kirin lyöntipeli rentoutui Imatralla kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna hitaasti. Imatra nappasi kotiutustehojen uupuessa Kiriltä voiton päivän ensimmäisestä ottelusta. Ja Siilinjärvi joutui sitten kohtaamaan tehojaan pantanneen Kirin ja jäi tavallaan jyrän alle.
Yrttisuolla pelattiin taas kilpasarjaa la 26.5.2018. Kiri kohtasi SiiPen ja Sotkamon – ja yhden jakson Siilinjärvi aamu-uniselta Kiriltä vei, mutta kaksi hienoa voittoa kuitenkin otettiin. Päivän muissa otteluissa Sotkamo yllätti tähän asti sarjassa voittamattoman Kouvolan, joka puolestaan voitti sitten SiiPen.
Pitkien pelien päivä nähtiin Yrttisuolla D-poikien pelisarjan kauden avausturnauksessa. Kirillä oli viimeiseen saakka pieniä kokoonpano-ongelmia, kun sairastupa, jalkapalloturnaus ja perhejuhlat veivät yhteensä viisi poikaa kokoonpanosta. Onneksi taas sitten yksi pelaaja tervehtyi juuri turnaukseen ja E-pojista saatiin Noel Koivu lainaan lauantaille – ja näin sallitun neljän kilpasarjalainapelaajan kanssa päästiin lähes täydellä kokoonpanolla peleihin.
Kaksi kotaripeliä – HP:stä voitto ja IPV:lle tappio. Loistavissa olosuhteissa Yrttisuolla saatiin nauttia hienosta junnupesiksestä. D-poikien kilpasarjassa lauantaina esiintyi neljä joukkuetta Jyväskylässä ja kaikki pääsivät turnauksessa niin voiton kuin tappion makuun. Savo-Karjalan aluesarja on D-pojissa kovatasoinen ja tasainen sarja ja lauantai osoitti, että minkään ottelun lopputulos ei ole ennen peliä tai ensimmäisen jaksonkaan jälkeen vielä selvä.
Imatraa vastaan napattiin ansaittu 1-0 voitto ja ehkä enemmänkin oli tarjolla. Hamina oli vielä kauden alussa hieman vahvempi
Junnupesisliiga alakouluikäisille ja pesisliikkari 4-6 vuotiaille