Uutisia

Lohikosken, Kypärämäen, Tikan, Kuokkalan, Muuratsalon ja Säynätsalon kouluilla päästään ensi viikosta alkaen nauttimaan pesäpallokerhoista. Syyslukukauden ajan osaavat ohjaajamme johdattavat liikunnan riemuihin.
Vanhempainillat, syksyn harjoitukset ja valmentajakoulutus lähestyvät. Siksi nyt tarvitaan tiedot henkilöistä, jotka ovat valmiita Kiri-Junioreiden toimintaan mukaan kaudelle 1.10.2017 - 30.9.2018. Voit ilmoittatua tästä sähköisellä lomakkeella!
Kirin D-pojat voittivat Itä-Suomen aluesarjan pelisarjan ja päättivät kautensa kolmeen voittoon. Torstaina kaatui tiukassa matsissa Kirittärien D-tytöt Yrttisuolla ja lauantaina Varkaudessa PuPesta otettiin suora kolmen pisteen voitto. Isäntäjoukkue Puurtilan kanssa jouduttiin toiselle jatkokotarikierrokselle ennen kuin voitto saatiin kotiin viemiseksi. Hyvä päätös pelisarjakaudelle!
Sunnuntaina 6.8. Kiri kohtasi SiiPen kaksi vahvaa D-tyttöjen kilpasarjajoukkuetta ja voitti ensimmäisen ottelun SiiPe K:ta vastaan 1-0 ja toisen SiiPe M:ää vastaan 2-1 kotiutuslyöntikisan jälkeen. Kiri taistelee siis tiukasti Puurtilan kanssa pelisarjan voitosta nyt elokuussa.
Kirin D-pojat pelasivat hyvän kotiturnauksen 5.8.2017 Yrttisuolla. Haminaa vastaan napattiin piste ottelusta, joka oltaisiin voitu puhtaasti voittaa. Sotkamoa vastaan pelattiin kaksi tasaväkistä jaksoa ja kauden kahden aiemman kohtaamisen murskalukemista ei ollut tietoakaan. Nuori D-junnujen joukkueemme on mennyt eteenpäin koko kauden ajan – ja se näkyi kotonakin.
Perjantai päättyi pelisarjan hienoon revanssivoittoon Espoosta tiukkojen vaiheiden jälkeen. Kilpasarja nousi hienosti takaa jo tasoihin SiiPeä vastaan, mutta ei onnistunut vääntämään voittoa leirin viimeisestä ottelustaan.