Uutisia

Syksyllä osaava junioripäällikkömme Riina pääsi opiskelemaan Jyväskylän yliopistoon liikuntatieteelliseen, mutta onneksi löytyi hieno mahdollisuus jakaa junioripäällikön pesti kahden osaajan kesken ja niin Eemil Peltomäki tuli hommiin mukaan.
pidetään koronatilanteen vuoksi Teamsissa! Kaikki mukaan avoimeen kokoukseen
Kiri ei kovin monesti ole tainnut olla Super Pesiksen piikkipaikalla, kun menestysvuodet miehissä ajoittuvat pääsääntöisesti aikaan ennen Super Pesistä. Nyt Kirin logo keulapaikalla omassa alkulohkossa koreilee. 2-0 voitto kauden avauspelissä Seinäjoelta oli vähintään ansaittu. Myös Kirittäret avasi huiman hienolla esityksellä ja voitolla Nuorten Superin tänään.
22.-23. elokuuta 12 Suomen parasta C-poikajoukkuetta kokoontuu ratkomaan alkulohkojen ja karsintapelien jälkeen Jyväskylän ja Lievestuoreen pesäpallokentille sen, missä kasvaa Suomen pesäpallon tulevaisuus.
Seuramme noudattaa tarkasti 10 henkilön kokoontumisrajoitusta, joten pienryhmäharjoituksilla mennään toukokuun ajan.
Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 21.5. liikunta- ja urheiluseuroille yhteensä 3,5 miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämistukea. Kiri&Kirittäret Juniorit oli yksi suurimman 15.000 euron tuen saajista!
Seuramme on mukana Jyväskylän kaupungin, Keski-Suomen Liikunta ry:n ja jyväskyläläisten liikunta- ja urheiluseurojen yhteishankeessa, joka myöntää harrastustukea jyväskyläläisen lapsen tai nuoren viikoittaiseen, ohjattuun harrastamiseen liikunta- tai urheiluseurassa.