Uutisia

Kiri ei kovin monesti ole tainnut olla Super Pesiksen piikkipaikalla, kun menestysvuodet miehissä ajoittuvat pääsääntöisesti aikaan ennen Super Pesistä. Nyt Kirin logo keulapaikalla omassa alkulohkossa koreilee. 2-0 voitto kauden avauspelissä Seinäjoelta oli vähintään ansaittu. Myös Kirittäret avasi huiman hienolla esityksellä ja voitolla Nuorten Superin tänään.
22.-23. elokuuta 12 Suomen parasta C-poikajoukkuetta kokoontuu ratkomaan alkulohkojen ja karsintapelien jälkeen Jyväskylän ja Lievestuoreen pesäpallokentille sen, missä kasvaa Suomen pesäpallon tulevaisuus.
Seuramme noudattaa tarkasti 10 henkilön kokoontumisrajoitusta, joten pienryhmäharjoituksilla mennään toukokuun ajan.
Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 21.5. liikunta- ja urheiluseuroille yhteensä 3,5 miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämistukea. Kiri&Kirittäret Juniorit oli yksi suurimman 15.000 euron tuen saajista!
Seuramme on mukana Jyväskylän kaupungin, Keski-Suomen Liikunta ry:n ja jyväskyläläisten liikunta- ja urheiluseurojen yhteishankeessa, joka myöntää harrastustukea jyväskyläläisen lapsen tai nuoren viikoittaiseen, ohjattuun harrastamiseen liikunta- tai urheiluseurassa.
Eli aloitetaan esittelemään kauden 2020 kumppaneitamme. Junioriseuralle on erittäin tärkeää, että sillä hyvät ja toimivat kumppanuussuhteet. Seuraavien kausien varustekumppanimme, mutta myös toimintamme tukija on Kärkkäinen.
Koronan luoma poikkeustila täytyy ottaa vakavasti ja niin seurassa teemme. Toisaalta se aiheuttaa harmia ja kustannuksia lasten ja nuorten liikuttamiseen jatkossa. Kannatusjäsenyydellä voit olla tukemassa työtämme! Jokainen uusi kannatusjäsen saa seuran T-paidan.