Miten jäseneksi?

Jäsenhakemuksen voi seuralle laatia kuka tahansa junioripesällotoiminnan edistämisestä Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreissa kiinnostunut henkilö. Jäseneksi hyväksymisestä päättää Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden hallitus ja se käsittelee jäsenhakemuksia jokaisessa kokouksessaan tarvittaessa vuoden aikana.

 

Seuran jäsenmaksun suuruudeksi vuodelle 2022 on päätetty 10 euroa.

Jäsenmaksun maksutili: FI67 5290 0220 5447 69

Saaja: Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit ry

Viitenumero: 20201300


Erityisesti ainakin yhden aikuisen jokaisesta junioripelaajan perheestä toivotaan liittyvän seuran jäseneksi, jotta jokainen perhe olisi vaikuttamassa seuran toiminnan linjauksiin nyt ja jatkossa.


Juniorit liittyvät jäseneksi vuonna 2022 maksamalla seuran kausimaksun. Kausimaksu on 140 euroa, johon sisältyy jokaisen juniorin kohdalla 10 euron jäsenmaksu. Junioreiden kohdalta on myös syytä palauttaa sähköinen jäsenhakemus, jotta saamme tiedon mm. kuvaamislupaa koskien.

 

Jos olet jo täyttänyt tietosi jäsenrekisteriin vuonna 2017 - 2020, ei niitä tarvitse sinne uudelleen syöttää. Tarvittaessa voit käydä muuttamassa syöttämiäsi jäsentietoja!


Jäsenhakemus on täytettävissä tässä alla suoraan.

 

Jäsenrekisteri kuvaa jäsentietojen käytön ja säilytyksen ja tuo rekisteriseloste löytyy vasemmasta palkista

 

Liittymislomakkeessa esiintyy seuran nimenä Kiri-Juniorit, koska liitttymislomaketta ei ole tässä vaiheessa uusittu www-sivuilla, jotta vanha jäsenrekisteri (jo Jyväskylä Kiri-Junioreiden aikana syntynyt) säilyisi. Alla olevalla lomakkeelle liitytytään kuitenkin siis Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden jäseneksi.