Uutisia

Eli aloitetaan esittelemään kauden 2020 kumppaneitamme. Junioriseuralle on erittäin tärkeää, että sillä hyvät ja toimivat kumppanuussuhteet. Seuraavien kausien varustekumppanimme, mutta myös toimintamme tukija on Kärkkäinen.
Koronan luoma poikkeustila täytyy ottaa vakavasti ja niin seurassa teemme. Toisaalta se aiheuttaa harmia ja kustannuksia lasten ja nuorten liikuttamiseen jatkossa. Kannatusjäsenyydellä voit olla tukemassa työtämme! Jokainen uusi kannatusjäsen saa seuran T-paidan.
Kiri&Kirittäret Juniorit on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin kampanjassa. Me työllistämme 15-17 vuotiaan nuoren pesiskoulun ja pesisliikkarin apuohjaajan tehtävissä - ja siitä saattaa aueta vaikka reitti junnuvalmentajuuteen. Niin on monelle käynyt!
Elämme haastavia aikoja koronaviruksen kanssa, mutta seuraa kehitetään koko ajan eteenpäin ja siinä yksi askel on oman junioripäällikön palkkaaminen. Ja tuo tärkeä tekijä seuran kehittämisessä on Riina Kankaanperä.
Haku on päällä juuri nyt tammikuussa 2020
Kirin joukkue pelaa Nuorten Superissa A-sarjan A-lohkossa (eteläisessä lohkossa) 8 muun joukkueen ohella
kello 16.15 - 18.00 välisenä aikana G-E juniorit ja vielä osa D-tytöistä pelaavat nonstoppina Hippoksen matolla
Kokous pidetään Hipposhallin Auditoriossa kello 19.00 alkaen ja esityslista löytyy tästä uutisesta. Kaikki ovat tervetulleita paikalle ja mukaan seuran päätöksentekoon