Pelaajalisenssi ja vakuutus

PELAAJALISENSSI

Joukkueenjohtaja huolehtii, että jokaisella pelaajalla on voimassa oleva maksettu pelaajalisenssi sekä siihen kuuluva vakuutus. Lisenssittömät pelaajat eivät saa osallistua peleihin, eivätkä vakuutuksettomat pelaajat joukkueen toimintaan.

Joukkueenjohtajalle jaetaan ohjeet ennen huhtikuun alkua vuosittain välitettäväksi kaikille pelaajille ja pelaajien vanhemmille lisenssin ostoon. Joukkueenjohtajalle jaetaan myös ohjeet ja tunnukset, joilla hän pääsee tarkastamaan Pesäpalloliiton lisenssiluettelosta joukkueensa lisenssitilanteen. Vastuu tästä on seuran puheenjohtajalla, joka on seuran lisenssiyhdyshenkilö.

 

OHJEET TAPATURMAN SATTUESSA

OP Vakuutuksen Sporttiturvan haltijoille on lanseerattu uusi Pohjola Terveysmestaripalvelu. Vahingon sattuessa puhelinpalvelussa (puh. 0100 5225) vastataan vuoden jokaisena päivänä klo 7-23 välisenä aikana. Asioinnin yhteydessä hoituu sekä terveys- että vahinkoasia samalla puhelinsoitolla.

Puhelimeen vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen, joka tarvittaessa varaa ajan lähimpään hoitolaitokseen OP Vakuutuksen kumppaniverkoista. Terveysmestari tekee puhelun yhteydessä korvausratkaisun ja välittää tiedon vahingon korvattavuudesta hoitolaitokseen. Hoitoon pääsee nopeasti ja asiakas välttyy turhilta käynneiltä ja soitoilta. Terveysmestari: puh. 0100 5225, joka päivä klo 7.00 – 23.00

Lisätietoa: http://www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit/vahinkotilanteessa/

 

Mikäli pelaajalla on oma vakuutus, tulee kääntyä kyseisen vakuutusyhtiön puoleen.