Seuran talkoot

SEURAN YHTEISET TALKOOTYÖT

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden hallitus tai seuran puheenjohtaja tai hallituksen määrittämä seuran talkoovastaava voi ottaa vastaan seuran yhteisiä talkootöitä, joihin kaikkien junioripelaajien vanhempien ja mahdollisuuksien mukaan vanhempien junioreiden halutaan osallistuvan. Tässä noudatetaan seuran arvoista yhteistä iloa, eli yhdessä varainhankintaa tekemällä voimme mahdollistaa harrastuksen kaikille perheen varallisuudesta riippumatta. Varainhankintatalkoiden määrä on kuitenkin pysyttävä kohtuullisena, että se yhteinen ilo tekemisessä säilyy.

Tällaisia koko seuran yhteisiä varainhankintatalkoo ponnistuksia ovat olleet mm. Uuden Prisman parkkitalkoot (2016) ja Minimanin inventointitalkoot syksyisin ja jalkapallohallin lumenluonti- ja pystyynnosto talkoot.

Naisten Superpesiksen Kirittärien ottelutapahtumien kenttämyyntitehtävät ja pallohenkilövuorot ovat myös yhteisiä talkootöitä, joihin seuraa sitoo Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden ja Kirittärien välinen sopimus. Seuran omille joukkueille, joita pallohenkilövelvoite koskee pyrimme järjestämään pallohenkilöt nuoremmista junioreista. Pallohenkilövelvoitteiden tekoja otetaan huomioon vanhempien kioskivastuita vähentävinä seikkoina.

Lisäksi niinä vuosina kuin Jyväskylässä järjestetään pesäpallon valtakunnallinen lasten tai nuorten leiri odotetaan junioripelaajien vanhempien osallistuvan talkootehtäviin leirin mahdollistumiseksi.

 

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden toiminnan tarkoitus ei ole uuvuttaa vanhempia talkootyöllä.

Mutta talkoohenkilöstöä tarvitaan, jotta esimerkiksi pelaajamaksut voidaan pitää edullisina.

 

Meidän seurassa talkootyö on paljon enemmän kuin velvollisuus – se on mahdollisuus rakentaa ystävyyssuhteita, tuntea ylpeyttä yhteisestä tekemisestä ja kokea joukkueurheilun voima.