Kirittärien pelitalkoot yms

Talkootehtävät Superpesisotteluissa  2019 tarkemmin

Juniorijoukkueiden pelaajat ja pelaajien vanhemmat huolehtivat Kirittärien Superpesisotteluissa seuraavista tehtävistä: 5 kpl pallohenkilöitä / ottelu (G-D junioreita), sekä kioski-, makkaran- ja jäätelönmyyntitehtävät 10 kpl/ ottelu (pelaajien vanhempia tai C-B junioreita).

Huhtikuun puoleenväliin mennessä seuran puheenjohtaja jakaa tehtävät joukkueittain. Tehtävämäärät jaetaan jo tammikuussa joukkueittain tietoon. Lopullisessa ottelukohtaisessa jaossa huomioidaan kunkin juniorijoukkueen omat pelit kesällä.

Joukkueenjohtajat ja joukkueen talkoovastaavat jakavat tehtävävuorot joukkueissaan huhtikuun aikana pelaajille ja heidän vanhemmilleen. Kirittärien Superpesisotteluiden edellä mainituista talkootehtävistä ei makseta joukkueille taloudellista korvausta. Mahdollisia lisätehtäviä voidaan ottaa korvausta vastaan tehtäviksi. 

Kirittärien kanssa tehdään yhteistyötä monella tapaa ja siitä on laadittu erillinen sopimus vuosittain, johon talkootehtävät Kirittärien Superpesisotteluissa myös perustuvat. Lisäksi on tärkeää, että Kirittäret pystyvät tarjoamaan tyttöjunioripelaajille esikuvaksi mahdollisimman korkealla pelaavan aikuisten joukkueen ja luomaan vanhemmille junioreillemme selkeän pelaajapolun nyt vuonna 2019 Suomi-sarjajoukkueen kautta ja jatkossa tyttöjen superpesisjoukkueen kautta.

Pallohenkilöitä seura järjestää siis myös omille joukkueillemme, eli vuonna 2019 naisten Suomen sarjaan (joukkue pääosin C-tyttöjämme)  ja B-poikiemme SM-sarjaan.